Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، خاستگاه رویداد پیداشو به شعار برند مای‌لیدی با همین عنوان برمی‌گردد. پیداشو، با هدف آشکارسازی حضور زنان، تلاش می‌کند دنیا را از مسئولیت و باری که بر دوش زنان بوده و هست آگاه کند و در راستای خلق جامعه‌ای متوازن که در آن بر توانمندی‌های زنان نور تابیده می‌شود، حامی و همراه آنان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین رویداد پیداشو که توسط برند مای‌لیدی برگزار شد، یک تجربه چند ساعته از سخنرانی افرادی است که در مسیر خود شکوفا شدند و قله‌های زندگی خود را صعود کردند؛ داستان کسانی که به لحظاتشان نور تابانده‌اند و در این رویداد، تجربه و دستاوردهایشان را با مخاطب به اشتراک گذاشتند.

این روایت‌ها به زنان یادآوری می‌کنند که هر لحظه از زندگی می‌تواند فرصتی برای پیداشدن و خلق خودی بهتر باشد.

رویداد پیداشو در اولین قدم میزبان خانم‌ها شیرین پارسی، مینا کامران و مهسا تهذیبی بود.

مهسا تهذیبی، فعال اجتماعی حوزه ناشنوایان و کم‌شنوایان است که در سال‌های گذشته، برای بهبود امور اجتماعی و زیستی، آگاهی رسانی و توانمندسازی این قشر تلاش زیادی کرده است. او در این رویداد مسیر خود در کشف پاسخ سوالی قدیمی را بازگو کرد و از اهمیت دسترسی پذیری برای ناشنوایان گفت.

شیرین پارسی، فارغ‌التحصیل رشته ادبیات فرانسه است که در سال ۱۳۵۸ به ایران بازگشت تا فعالیتش را در حوزه کشاورزی شروع کند تا جایی که در سال ۸۳ به عنوان کشاورز نمونه کشور برگزیده شد. در این سخنرانی شیرین پارسی از چرایی توجه‌اش به مفهوم دسترنج و دستاوردهایش به عنوان یک کشاورز زن روایت کرد.

مینا کامران، تسهیل‌گر اجتماعی در جوامع روستایی و بنیانگذار استارتآپ روستاییش است. او معتقد است با رشد اقتصادی جوامع روستایی می‌توان از مهاجرت‌هایی که منجر به حاشیه نشینی می‌شود، جلوگیری کرد. سخنرانی خانم کامران در اولین رویداد پیداشو، توام با کشف ابعاد جدیدی از زندگی در مسیری پر پیچ و خم بود. او در این رویداد به نقش توامندسازی اقتصادی روستاییان در رشد این جوامع پرداخت.

پیش‌تر از این برند مای‌لیدی با شعار «در مسیر پیدا شو» خانم نگار سماک‌نژاد را در صعود سرعتی از چهار جبهه به قله دماوند همراهی کرد که با استقبال گسترده مخاطبان شبکه‌های اجتماعی رو به رو شد.

رویداد پیداشو توسط برند مای‌لیدی با هدف خلق بستری برای شنیدن روایت زنان سرزمینمان از مسیر پیداشدن، شکوفایی و رشدشان برگزار می‌شود. همچنین این برند قصد دارد تا رویداد پیداشو را به صورت مستمر و دوره‌ای برگزار کند. برای دیدن محتوای کامل این رویداد می‌توانید به وبسایت، اینستاگرام یا آپارات مای‌لیدی مراجعه کنید؛ همچنین در پلتفرم آپارات، نسخه مناسب‌سازی‌شده برای ناشنوایان و کم‌شنوایان با ترجمه زبان اشاره در دسترس است.

کد خبر 5522807

منبع: مهر

کلیدواژه: کسب و کار زنان کارآفرینی بازار تهران قیمت خودرو قیمت مسکن قیمت میوه بازار خودرو تولید داخلی شهر تهران افزایش تولید خودرو قیمت ماهی قیمت برنج قیمت گوشت قیمت مرغ میوه کسب و کار برند مای لیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این مستنداز نگاهی به گذشته تاریخی نوع پاپوش‌های بومی و ملی ایرانیان آغاز می‌شود و با گذری کوتاه به قصه الگو‌ها و طرح‌های مورد استفاده اقوام مختلف می‌رسد.

استفاده از کالای با کیفیت داخلی برای زنده ماندن این صنعت یکی از اهداف اصلی فیلم است. البته تلاش شده است تا با استفاده از گرایش نسل امروز به تنوع در پوشش و میل به برند پوشی، این باور که برند ایرانی هم ارزش افتخار کردن دارد، به بینندگان منتقل شود.

این فیلم درباره صنعت ریشه دار تولید کفش با نگاهی افتخار آمیز؛ ولی گذرا به تاریخچه آن است و همچنین نگاهی علمی، اجتماعی و نقادانه به نوع سلیقه نسل امروز دارد.

مستند۴۰ دقیقه‌ای «پاپوش» به تهیه کننده و کارگردانی امیر یوسفی، با مشارکت دفتر تبلیغات هوشمند و مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تولید شده و تکرار آن ساعت ۲۴ بامداد و پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»