Web Analytics Made Easy - Statcounter

خاستگاه رویداد پیداشو به شعار برند مای‌لیدی با همین عنوان برمی‌گردد. پیداشو، با هدف آشکارسازی حضور زنان، تلاش می‌کند دنیا را از مسئولیت و باری که بر دوش زنان بوده و هست آگاه کند و در راستای خلق جامعه‌ای متوازن که در آن بر توانمندی‌های زنان نور تابیده می‌شود، حامی و همراه آنان باشد.

اولین رویداد پیداشو که توسط برند مای‌لیدی برگزار شد، یک تجربه چند ساعته از سخنرانی افرادی است که در مسیر خود شکوفا شدند و قله‌های زندگی خود را صعود کردند؛ داستان کسانی که به لحظاتشان نور تابانده‌اند و در این رویداد، تجربه و دستاوردهایشان را با مخاطب به اشتراک گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روایت‌ها به زنان یادآوری می‌کنند که هر لحظه از زندگی می‌تواند فرصتی برای پیداشدن و خلق خودی بهتر باشد.

رویداد پیداشو در اولین قدم میزبان خانم‌ها شیرین پارسی، مینا کامران و مهسا تهذیبی بود.
 

مهسا تهذیبی، فعال اجتماعی حوزه ناشنوایان و کم‌شنوایان است که در سال‌های گذشته، برای بهبود امور اجتماعی و زیستی، آگاهی رسانی و توانمندسازی این قشر تلاش زیادی کرده.  او در این رویداد مسیر خود در کشف پاسخ سوالی قدیمی را بازگو کرد و از اهمیت دسترسیپذیری برای ناشنوایان گفت.

شیرین پارسی، فارغ‌التحصیل رشته ادبیات فرانسه است که در سال ۱۳۵۸ به ایران بازگشت تا فعالیتش را در حوزه‌ کشاورزی شروع کند تا جایی که در سال‌ 83 به عنوان کشاورز نمونه کشور برگزیده شد.  در این سخنرانی شیرین پارسی از چرایی توجه‌اش به مفهوم دسترنج و دست‌آوردهایش به عنوان یک کشاورز زن  روایت کرد.

مینا کامران، تسهیل‌گر اجتماعی در جوامع روستایی و بنیانگذار استارتآپ روستاییش است. او معتقد است با رشد اقتصادی جوامع روستایی می‎توان از مهاجرت‌هایی که منجر به حاشیه نشینی می‌شود، جلوگیری کرد. سخنرانی خانم کامران در اولین رویداد پیداشو، توام با کشف ابعاد جدیدی از زندگی در مسیری پر پیچ و خم بود. او در این رویداد به نقش توامندسازی اقتصادی روستاییان در رشد این جوامع پرداخت.

پیش‌تر از این برند مای‌لیدی با شعار «در مسیر پیدا شو» خانم نگار سماک‌نژاد را در صعود سرعتی از چهار جبهه به قله دماوند همراهی کرد که با استقبال گسترده‌ مخاطبان شبکه‌های اجتماعی رو به رو شد.

رویداد پیداشو توسط برند مای‌لیدی با هدف خلق بستری برای شنیدن روایت زنان سرزمینمان  از مسیر پیداشدن، شکوفایی و رشدشان برگزار می‌شود. همچنین این برند قصد دارد تا رویداد پیداشو را به صورت مستمر و دوره‌ای  برگزار کند.
برای دیدن محتوای کامل این رویداد می‌توانید به  وبسایت، اینستاگرام یا آپارات مای‌لیدی مراجعه کنید و لازم به ذکر است در پلتفرم آپارات، نسخه‌ی مناسب‌سازی‌شده برای ناشنوایان و کم‌شنوایان با ترجمه زبان اشاره در دسترس است.

کد خبر 687021

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برند مای لیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند

ایتنا - بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.
کاربران بزرگسال تیک‌تاک در ایالات متحده به طور متوسط ۵۴ دقیقه در روز را در این برنامه صرف می‌کنند که بیشتر از زمان صرف شده در اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب است.

اگر تیک‌تاک مسدود شود، این پلتفرم‌ها به همراه سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر خواهند داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.

اما هیچ‌کس نمی‌داند که کاربران، به‌ویژه جوانانی که ارزش اصلی تیک‌تاک را نشان می‌دهند، آیا به اینستاگرام منتقل خواهند شد یا برنامه‌های جدیدتر توجه آنها را جلب خواهند کرد؟

در اینجا نگاهی به برخی از جایگزین‌های قابل توجه تیک‌تاک داریم:
  اینستاگرام
متا ید طولایی در تکرار خدمات رقابتی با درجات مختلف موفقیت دارد.
در این زمینه، ویژگی «استوری» اینستاگرام که به افراد امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهایی را که در عرض 24 ساعت منقضی می‌شوند به اشتراک بگذارند، مشابه اسنپ چت است.

متا همچنین در سال 2018 یک اپ مشابه تیک‌تاک Knockoff به نام Lasso راه‌اندازی کرد، اما در سال 2020 آن را تعطیل کرد.

سپس اینستاگرام Reels را راه‌اندازی کرد، یک فید شبیه به تیک‌تاک از ویدیوهای کوتاهی که کاربران می‌توانند ایجاد کنند یا در آن اسکرول کنند.

آمارها ثابت می‌کنند که اینستاگرام  بسیار محبوب است، اما آیا می‌تواند جایگزین تیک‌تاک شود؟

در حالی که بسیاری از تولیدکندگان محتوا در هر دو پلتفرم پست می‌گذارند، برخی کارشناسان می‌گویند بعید است که کاربران جوان‌تر به سرویس دیگری که توسط والدینشان محبوب شده است مهاجرت کنند. توانایی تیک‌تاک در ارائه محتوای سرگرمی در دنیای رسانه‌های اجتماعی بی‌نظیر است.
    یوتیوب
در حالی که تیک‌تاک بیشتر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، یوتیوب همچنان بر توجه نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال تاکید دارد.

در سال 2020، اندکی پس از اینکه هند تیک‌تاک را ممنوع کرد، گوگل سرویس YouTube Shorts را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا مانند تیک‌تاک، ساعت‌ها ویدیوهای کوتاه را تماشا کنند.

مانند Reels، بسیاری از ویدیوهای وایرال شده، در اصل از تیک‌تاک یا از سازندگان محتوا هستند که در چندین پلتفرم مختلف به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، یوتیوب هنوز به خاطر ویدیوهای با فرمت طولانی‌تر شناخته می‌شود، بنابراین ممکن است تنوعی که کاربران تیک‌تاک به دنبال آن هستند را نداشته باشد.
  اسنپ‌چت
اسنپ‌چت در سال 2011 راه‌اندازی شد. از آن زمان اگرچه افراد مسن کمتر وارد اسنپ چت شده‌اند، اما همچنان در بین نوجوانان و جوانان بسیار محبوب است. علاوه بر ویژگی ناپدید شدن ویدیو، این شرکت «اسنپ چت Spotlight» را در سال 2020 راه‌اندازی کرد، همان سالی که هند تیک‌تاک را ممنوع کرد.

این ویژگی با ضربه زدن روی نماد مثلث کناری در پایین صفحه قابل دسترسی است و طبق گفته اسنپ‌چت، بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را ساخته است، خنده دارترین عکس‌ها را وایرال می‌کند.

    پلتفرم‌های دیگر
استارت‌آپ‌های جدیدتر مانند Triller جایگزین‌های بالقوه‌ای با ویژگی‌های محبوب تیک‌تاک ارائه می‌کنند.

Triller که توسط یک شرکت مستقر در هنگ کنگ خریداری شده است، به دلیل موزیک ویدیوهای خود بسیار محبوب است و سعی کرده است کاربران تیک‌تاک را به پلتفرم خود جذب کند.

اما پایگاه کاربری آن با رقبای خود بسیار متفاوت است و به نظر می‌رسد که محتوای متنوع کمتری ارائه می‌دهد.

Zigazoo شبکه اجتماعی محبوب کودکان است. از آنجایی که سازندگان Zigazoo  با در نظر گرفتن علایق بچه‌ها ایجاد شده‌اند، همانطور که انتظار می‌رود محتوا مناسب کودکان است و برای استفاده با والدین در نظر گرفته شده است.

اما از آنجایی که ممنوعیت تیک‌تاک هنوز نامشخص است، احتمالاً رقبای جدید و بهتری در ماه‌ها و سال‌های آینده ظاهر خواهند شد و مالک تیک‌تاک، بایت‌دنس، گزینه‌های قانونی خود را برای ادامه فعالیت این برنامه در ایالات متحده اعمال می‌کند.

در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، کاربران ممکن است آن ۵۴ دقیقه اضافی را هدیه‌ای برای گذراندن زمان دور از شبکه‌های اجتماعی و گوشی هوشمند، با دوستان و خانواده یا ورزش در نظر بگیرند!

دیگر خبرها

  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند